Servis Aircond Rumah Murah

1 of
Previous Next

Ad Details

  • Added: July 14, 2018

  • Condition: new

  • Location: Malaysia

  • State: Selangor

  • City: All

  • Phone: 0176225558

  • Views: 418

Video

Description

Salah satu penyelenggaraan yang terbaik adalah melalui cucian kimia. Ini berkaitan dengan kebocoran air, bau pelik yang dihasilkan daripada wap oleh aircon anda, dan kebimbangan yang menyeluruh tentang pembersihan aircond yang tidak boleh diperbaiki. Lebih penting lagi, menghapuskan pembentukan habuk, kotoran dan bakteria yang akan membawa kepada masalah lebih teruk daripada mengekalkan unit penyaman udara. Inilah sebabnya cucian kimia perlu dijalankan secara ideal. Pada mulanya proses ini mungkin akan dilihat seperti sesuatu yang berbahaya, sebaliknya kimia yang digunakan benar-benar selamat. Ini bermaksud bahawa setiap bahagian penghawa dingin anda akan dicuci dengan bahan kimia dimana ianya akan menyingkirkan segala elemen-elemen merbahaya dan memberi udara yang lebih selamat untuk bernafas. Tindakan berjaga-jaga perlu diambil, maka sebaiknya ia perlu dilaksanakan oleh golongan yang profesional.

AKIBAT JIKA AIRCOND TIDAK DISERVIS SECARA BERJADUAL!!

Saluran air tersumbat dengan lumut dan habuk, menyebabkan aircond bocor & menitiskan air.
Udara yang terhasil & diedarkan kotor & berhabuk, membahayakan kesihatan anak-anak kecil yang menghirupnya.

Sistem aircond mudah rosak & tidak tahan lama akibat beban habuk & kotoran yang menyekat sistem untuk berjalan dengan lancar.

Kenaikan bil elektrik yang ketara kerana aircond yang kotor & berhabuk menjadi berat & memerlukan tenaga tambahan untuk menggerakkannya.

1. Aircond tak sejuk?
2. Aircond keluar air?
3. Kipas aircond bunyi kuat sangat?
4. Penapis udara tersumbat?
5. Kompresor tersumbat atau kotor?
6. Aircond kurang gas penyejuk?
7. Kompresor aircond yang rosak?

Hubungi kami : 0176225558

Call 0176225558

Comments