The Banjaran Hotspring Retreat Ipoh

1 of
Previous Next

Ad Details

  • Added:

  • Condition: new

  • Location: Malaysia

  • State: Perak

  • City: All

  • Views: 797

Video

Description

The Banjaran terletak berlatarbelakangkan bukit-bukit batu kapur, serta menyediakan tempat percutian kesihatan yang tenang dengan mata air panas geoterma serta kolam renang yang dipanaskan secara semulajadi. Gua mandian wap serta mandian ais juga disediakan. WiFi percuma disediakan di seluruh tempat penginapan.

Vila-vila yang luas di Banjaran Resort dilengkapi dengan kolam renang peribadi dan tab mandi panas luaran. Bilik-bilik tamu yang luas dilengkapi dengan TV 49 inci. Perkhidmatan butler disediakan.

The Banjaran Hotsprings Retreat berjarak 15 minit pemanduan dari Bandar Ipoh. Tetamu yang memandu boleh menikmati kemudahan parkir percuma.

Terapi Ayurveda dan perubatan tradisional Melayu disediakan di spa yang mesra alam. Ia juga mempunyai spa ikan untuk kaki dan pusat kecergasan yang serba lengkap.

Pomelo menyajikan makanan organik dan berkhasiat. Menu pelbagai jus buah-buahan dan sayur-sayuran segar ditawarkan di The Juice Bar.

Penginapan ini juga mempunyai salah satu skor lokasi terbaik di Ipoh! Tetamu lebih puas hati dengannya berbanding penginapan lain di dalam kawasan ini.

Pasangan terutamanya suka lokasi ini — mereka menilaikannya 9.3 bagi lawatan untuk dua orang.

Penginapan ini juga dinilai baik di Ipoh! Tetamu mendapat lebih nilai untuk wang mereka jika dibandingkan dengan penginapan lain di bandar ini.

Make reservation at : Banjaran Hotsprings Retreat

Comments